Finesse massage - salon de masaj erotic si thailandez - Iasi - Str. Calarasi nr. 25 - program Luni ~ Sambata: 11:00 ~ 23:00; Duminica: 11:00 ~ 18:00;

Ana
Carolina
Ioana
Bianca
Anastasia
Irina
Sonia
Otilia
Preturi
experienta Finesse

     Vii la noi pentru ca esti in cautare de senzualitate, feminitate si erotism. Iti doresti sa traiesti o experienta altfel alaturi de o femeie frumoasa.

     Nu ne intereseaza cine esti, de unde vii si unde vei pleca. Tot ce ne intereseaza este ca atunci cand vei pleca de la noi sa fii relaxat si destresat. Amintirea trairilor din salonul nostru vrem sa te faca sa zambesti si sa revii cu placere la domnisoarele de la Finesse Massage.

      Si nu uita ceva… nu insista prea mult cu avansuri sexuale… daca vreo domnisoara intretine raporturi sexuale cu tine vom fi nevoiti sa o concediem conform regulilor acestei tari pe al carei teritoriu functionam…

Bucura-te de ceea ce noi numim “experienta Finesse” si iti garantam ca nu vei regreta.

Finesse Massage iti ofera:

  • Masaj erotic - 200 lei/ora
  • Masaj thailandez 200 lei/ora
  • Body massage - 200 lei/ora
  • Masaj relaxare - 200 lei/ora
  • Dus asistat - 200 lei/oraFinesse massage

     Finesse massage este un salon de masaj erotic situat in Iasi pe strada Calarasi. In cadrul salonului nostru se practica masaj erotic, masaj thailandez si masaj de relaxare. Echipa noastra este formata din 8 domnisoare care va asteapta zilnic de Luni pana Sambata in intervalul orar 11:00-23:00 si Duminica intre orele 11:00 - 18:00.

     Finesse massage va ofera o experienta unica intr-o locatie selecta in care luxul si eleganta capata o noua forma. Clientii care ne trec pragul vor pleca de la noi cu amintiri unice si cu bucuria ca au trait o exprienta speciala alaturi de una sau mai multe domnisoare specializate in arta senzualitatii si a masajului erotic.

     Finesse massage se dezice de orice forma de prostitutie sau proxenetism. In cadrul salonului nostru contactul sexual este interzis. Domnisoarele din echipa Finesse massage nu practica prostitutia si nu ofera servicii sexuale contra-cost clientilor ce ne trec pragul.

     Pentru programari sau alte informatii va stam la dispozitie la telefon 0757.657.275

politica Finesse massage

     Intr-o lume civilizata in care stresul cotidian isi pune amprenta zilnic pe psihicul nostru, Finesse Massage vine in intampinarea nevoilor dumneavoastra de a evada din monotonie. Va oferim altceva… ceva mai mult decat alcool, muzica, tigari…. Va oferim o experienta pe care nu o veti gasi niciodata acasa… o experienta altfel… alaturi de domnisoare frumoase gata sa va incante simturile.

     Ceea ce maseuzele noastre fac pentru dumneavoastra este un serviciu de calitate menit sa va rupa de stresul cotidian si sa va aduca la nivel senzorial altfel de trairi… din acest motiv politica salonului nostru va impune sa tratati domnisoarele din echipa noastra cu respectul cuvenit. Nu vom tolera niciodata ca fetele de la Finesse massage sa fie tratate cu lipsa de respect, sa fie jignite sau agresate fizic ori verbal.

     Nu este o cerinta a noastra, este regula de baza a functionarii salonul Finesse Massage. Ne respectam clientii si asteptam acelasi respect din partea celor care ne trec pragul. Va multumim pe aceasta cale pentru intelegere si pentru faptul ca va conformati regulilor de functionare ale salonului Finesse Massage.

@ toate drepturile rezervate Finesse Massage 2017