Finesse massage - salon de masaj erotic si thailandez - Iasi - Str. Calarasi nr. 25 - program Luni ~ Sambata: 11:00 ~ 21:00; Duminica: 11:00 ~ 18:00;

Ella
Ana
Ioana
Carolina
Bianca
Anastasia
Irina
Angajari
angajari Finesse

      Daca esti tanara, ai un aspect fizic placut si iti doresti sa castigi de la 1500 euro/luna, Finesse Massage este locul in care trebuie sa te angajezi. Independenta financiara de care te vei bucura din momentul in care te vei integra in echipa Finesse te va face sa iti poti permite orice iti doresti.

     Banii nu vor mai fi o problema pentru tine si, in acelasi timp, cel mai important lucru va fi ca nu va trebui sa faci sex pentru acesti bani. Serviciile pe care le ofera Finesse Massage exclud contactul sexul si orice alta forma de prostitutie.

Finesse Massage va ofera:

  • Contract de munca
  • Program de lucru flexibil (tu alegi cand vrei sa lucrezi)
  • Bonusuri
  • Plata zilnica (in fiecare zi pleci cu bani acasa)
  • Siguranta si discretie (nimeni nu va cunoaste identitatea ta)
  • Cazare - pentru domnisoarele care nu sunt din orasul Iasi
  • Cursuri de formare profesionala

     Fa o incercare... suna la... 0754/461.349 ... viitorul suna bine
Finesse massage

     Finesse massage este un salon de masaj erotic situat in Iasi pe strada Calarasi. In cadrul salonului nostru se practica masaj erotic, masaj thailandez si masaj de relaxare. Echipa noastra este formata din 8 domnisoare care va asteapta zilnic de Luni pana Sambata in intervalul orar 11:00-21:00 si Duminica intre orele 11:00 - 18:00.

     Finesse massage va ofera o experienta unica intr-o locatie selecta in care luxul si eleganta capata o noua forma. Clientii care ne trec pragul vor pleca de la noi cu amintiri unice si cu bucuria ca au trait o exprienta speciala alaturi de una sau mai multe domnisoare specializate in arta senzualitatii si a masajului erotic.

     Finesse massage se dezice de orice forma de prostitutie sau proxenetism. In cadrul salonului nostru contactul sexual este interzis. Domnisoarele din echipa Finesse massage nu practica prostitutia si nu ofera servicii sexuale contra-cost clientilor ce ne trec pragul.

     Pentru programari sau alte informatii va stam la dispozitie la telefon 0757.657.275

despre masajul erotic

     Masajul erotic presupune folosirea mainilor si a corpului pentru obtinerea unei stimulari tactile.

     Masajul erotic provine din culturile rasaritene in special din India si China unde s-a dezvoltat acum mai bine de 2000 de ani in urma. In india anumite forme de masaj erotic au dost dezvoltate pentru a include un aspect spiritual cat si o latura ce vizeaza apropierea fizica.

     Exista mai multe tehnici care pot fi folosite in masajul erotic, in general acest tip de masaj incepe cu variante mai usoare menite sa relaxeze si sa reduca tensiunea din corp.

     Pentru ca au nevoie de atentia pe care nu o primesc acasa si in acelasi timp pentru ca doresc sa ramana fideli multi barbatii apeleaza in special la masaj erotic.

politica Finesse massage

     Intr-o lume civilizata in care stresul cotidian isi pune amprenta zilnic pe psihicul nostru, Finesse Massage vine in intampinarea nevoilor dumneavoastra de a evada din monotonie. Va oferim altceva… ceva mai mult decat alcool, muzica, tigari…. Va oferim o experienta pe care nu o veti gasi niciodata acasa… o experienta altfel… alaturi de domnisoare frumoase gata sa va incante simturile.

     Ceea ce maseuzele noastre fac pentru dumneavoastra este un serviciu de calitate menit sa va rupa de stresul cotidian si sa va aduca la nivel senzorial altfel de trairi… din acest motiv politica salonului nostru va impune sa tratati domnisoarele din echipa noastra cu respectul cuvenit. Nu vom tolera niciodata ca fetele de la Finesse massage sa fie tratate cu lipsa de respect, sa fie jignite sau agresate fizic ori verbal.

     Nu este o cerinta a noastra, este regula de baza a functionarii salonul Finesse Massage. Ne respectam clientii si asteptam acelasi respect din partea celor care ne trec pragul. Va multumim pe aceasta cale pentru intelegere si pentru faptul ca va conformati regulilor de functionare ale salonului Finesse Massage.

@ toate drepturile rezervate Finesse Massage 2017